تاریخچه حجاب در ایران باستان تا هند و یهود

دختران آفتاب

آنان که با آمدن« آفتابـــــــ» بیدار می شونــد.... نمـــاز صبحشان « قـــضا» شده استــــ...

در جلد اول تاریخ تمدن صفحه راجع به ایرانیان قدیم آمده است: زنان طبقات بالای اجتماع جرات آن را نداشتند که جز در تخت روان روپوش دار از خانه بیرون بیایند و هرگز به آنان اجازه داده نمی شد که آشکارا با مردان آمیزش کنند. زنان شوهردار حق نداشتند هیچ مردی را ولو پدر یا برادرشان باشد ببینند. در نقش هایی که از ایران باستان برجای مانده هیچ صورت زنی دیده نمی شود.

“کنت گوبینو” در کتاب سه سال در ایران نیز معتقد است که حجاب دوره ساسانی ، در دوره اسلام در میان ایرانیان باقی ماند. او مدعی است که آنچه در ایران ساسانی بوده تنها پوشیدگی زن نبوده، بلکه مخفی نگه داشتن زن بوده است.

در هند نیز حجاب شدیدی حکمفرما بوده، ولی درست روشن نیست که قبل از نفوذ اسلام در هند وجود داشته است و یا بعد ها پس از نفوذ اسلام در هند رواج یافته است و هندوان غیر مسلمان تحت تاثیر مسلمانان و مخصوصا مسلمانان ایرانی حجاب زن را پذیرفته اند. آنچه مسلم است این است که حجاب هندی نیز نظیر حجاب ایران باستان سخت و شدید بوده است.

از گفتار ویل دورانت در جلد دوم تاریخ تمدن بر می آید که حجاب هندی به وسیله ایرانیان مسلمان در هند رواج یافته است.

به هر حال آنچه مسلم است این است که قبل از اسلام حجاب در جهان وجود داشته، اما حدود حجاب اسلامی با حجابی که در ملل باستانی بود تفاوت هایی دارد و علل و فلسفه حجاب از نظر اسلام نیز متفاوت است.


نظرات شما عزیزان:

سمر
ساعت20:42---24 شهريور 1392
وب زیبایی داری به من هم سربزن

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نوشته شده در یک شنبه 10 مرداد 1392برچسب:حجاب,هند,دوره ساسانی, ایران باستان,فلسفه حجاب,ساعت توسط دختر آفتاب| |

Design By : Mihantheme